dissabte, 21 de juliol del 2007

"CUANDO LAS BARBAS DEL VECINO VEAS CORTAR, PON LAS TUYAS A REMOJAR"





L'Article 490. 3. del Codi Penal del Regne d'Espanya diu:
“El que calumniare o injuriare al Rey o a cualquiera de sus ascendientes o descendientes, a la Reina consorte o al consorte de la Reina, al Regente o a algún miembro de la Regencia, o al Príncipe heredero de la Corona, en el ejercicio de sus funciones o con motivo u ocasión de éstas, será castigado con la pena de prisión de seis meses a dos años si la calumnia o injuria fueran graves, y con la de multa de seis a doce meses si no lo son.”


El jutge, Ilmo. Sr. Juan del Olmo, i el Fiscal Sr. Miguel Angel Carballo, han ordenat propiciat, demanat , instat (ves a saver), cadascú des de les seves competències, el segrest de la publicació “El Jueves” per que hi apareixen caricaturitzats (sembla ser, per que l'autor diu que es el Tom Cruisse i la seva parella) els Ducs de Montblanch fotent un clau; i això segons el lleial entendre dels avant citats, amb el codi penal a la ma i a l'entrecuix (veieu a dalt) es “injuriar al Principe heredero de la Corona”, i ara ve lo bo, “¡¡en el ejercicio de sus funciones!!”

La justícia (que es cega) ho ha dit (jo no eh¡¡): una de les funcions ( a falta de saver quines son les altres) del Duc de Montblanch es “joder” (es que en castellà queda millor, no per res).

Anem al fons, es a dir al que importa i que a mes a mes es important: a mi no es que m'acabi d'agradar “El Jueves”, però en aquests moments cal anar de bracet amb ells per que ja ho deia en Martin Niemoller l'any 1945, : "Primer van venir a buscar els comunistes i, com que jo no ho era, vaig callar. Després van venir a buscar els socialistes i els sindicalistes, però jo no era cap de les dues coses així que no vaig parlar. Després van venir a buscar els jueus, però jo no era jueu. I quan van venir a buscar-me a mi ja no quedava ningú per defensar-me". Doncs això.