dilluns, 29 de novembre del 2010

ENS ENDINSEM AL DESERT AMB LES CANTIMPLORES PLENES

Estic content? No
Estic tranquil? Si
S'ha fet el que s'ha pogut. Em estat tot sols reivindicant la feina feta, la bona feina. En canvi PSC i ERC, amb vol gallinaci, no han parat de demanar perdó pels anys de tripartit: els uns renunciant a la seva independència i autoinmolant-se per que ZP pugui presentar-se davant els déus del mercat en companyia de gent “seriosa” i amb “pedigrí”, els altres per a pidolar engrunes de poder a CiU arribat el moment (debades).

ICV-EUiA érem l'objectiu a batre per evitar un nou tripartit per la nostra coherència entre programa i aplicació de la nostra política, sense embuts: hidrològica, mediambiental, radicalitat democràtica en polítiques de seguretat, memòria democràtica, defensa transversal del conjunt de les polítiques del govern encara que no fossin de la nostra competència (excepte educació), algunes de las quals, polítiques han estat premiades i reconegudes per Europa i l'ONU. L'Artur Mas, que ara predica “humilitat” i “unió”, ho va dir sense embuts: “Herrera deia que un dels grans perills de CiU és que acabarà amb el llegat d'ICV. Per una vegada li dono la raó”, i aquí s'hi han esmerçat la majoria de medis de comunicació. Peró per a aquest viatge no feia falta alforja (permeteu-me el manlleu del castellà) ja que li han posat en safata PSC i ERC.

ICV-EUiA no ho em fet bé del tot , evident, potser el discurs nacionalista s'ha menjat  la indubtable obra social que s'ha fet i que era el nostre punt de referencia (i aquí també hauriem d'entonar nosaltres, el "mea culpa")però malgrat tot no hem sortit tant malparats com volien. Hem perdut dos valuosos diputats, és veritat, però ens consolidem i aquí seguim. Ara travessarem el desert però les cantimplores les portem plenes i abeurarem a tots els oasi que trobem.

Ara, si voleu, escolteu a Pedro Infante cantar "La negra noche" (li agraeixo al meu "camarada" Javier Nuín la idea)