divendres, 28 de maig del 2010

“TREBALLAR CANSA” S’ADHEREIX A LA CAMPANYA PER AVANÇAR EL JUDICI FINAL

Hans Memling (c. 1435-1494)

“El Intermedio”, el programa de televisió que condueix el Gran Wyoming ha iniciat una recollida de firmes amb la lloable finalitat de demanar l’avançament del Judici Final i acabar d’una vegada per totes amb tanta tonteria com corre pel món en general i al Regne d’Espanya en particular. Llegiu el manifest.

“JUDICI FINAL COM MÉS AVIAT MILLOR

La cadena COPE ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures per demanar l’avançament de les eleccions. Segons la cadena dels bisbes és l'única manera de sortir de la crisi econòmica. ”El Intermedio” creu que avançar les eleccions és només posar un pegat. Per això proposem una solució definitiva a tots els nostres problemes: avançar el JUDICI FINAL. Si els bisbes demanen a la societat espanyola que voti per un avançament electoral, nosaltres els demanem als bisbes que avancin el JUDICI FINAL.

En aquesta situació d’emergència l'Església ha de ser valenta. Necessitem que la Conferència Episcopal es posi a treballar. Necessitem que arribi el judici que l'Església sempre ens ha promès. Si la lentitud de la justícia espanyola és desesperant, el de la justícia divina ja no té nom. Necessitem que Déu es mulli, que doni la cara, que decideixi per fi qui són els dolents i qui els bons. Qui té raó? Els capellans d’esquerres o els de dretes? Els capellans que voten el PP, o els capellans que voten el PSOE? Déu, tingueu misericòrdia i doneu-nos aquesta pista!

Participa en la nostra iniciativa! Tu decideixes què és més important: que s’avancin les eleccions com diu la COPE, o el JUDICI FINAL, com diu “El Intermedio”.

”El Intermedio” li llança un pols a la COPE. Per què? Perquè ens agrada perdre polsos.”

Fés clic aquí si vols adherir-te a la campanya de “El Intermedio”

1 comentari:

gianna ha dit...

no....adelantamiento del juicio final...
pero si el de las elecciones ,aca en Argentina, en la epoca de k era presidente Alfonsin, era tanto el caos, k se adelantaron y se eligio a M...(no lo nombro pork es yeta, mala suerte)
España tiene k copiarnos a nosotros, somos jovenes pero, me parece, con mas experiencia en desastres politicos y economicos...
besos y muchisimas gracias por el acompañamiento en el probelema k tuve...