divendres, 27 de maig del 2011

SIA NOTORI A TOTS ELS CIUTADANS D'UNA VEGADA PER TOTES, QUE.....

.....davant la noticia apareguda el dia 23de maig a “El Periodico de Catalunya” a on Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa i Entesa pel Progrés Municipal (ICV-EU i A-EPM ) feien una “Menció especial per als municipis on han aconseguit ser la llista més votada, com el Prat de Llobregat, Olesa de Montserrat o Sant Feliu de Llobregat”, i fart com estic, de que amics, coneguts i saludats em preguntin (de bona fe uns o amb segones altres) si ENTESA DELS OLESANS - INICIATIVA-ESQUERRA VERDA (EO-I-EV) hem guanyat les eleccions municipals a Olesa de Montserrat haig de dir d'una vegada per totes QUE NO!. La llista a que es refereix la nota de premsa es BLOC OLESÀ - ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA-ENTESA (BO-EUIA-E).

Potser caldrà aclarir als que van de bona fe (els que van amb segones ja saben de que va) i se'ls hi queda la cara de badoc, que per aquestes eleccions municipals les direccións de ICV i EPM van decidir d'acord amb la de EUiA que, malgrat sempre havia estat així, la seva referencia no seria l'Entesa dels Olesans sinó el Bloc Olesà ja que, amb pragmàtic i utilitarista criteri, no era qüestió de tirar els seus vots a la claveguera tan necessaris per a la Diputació i el Consell Comarcal. El Bloc Olesà va acceptar i l'Entesa dels Olesans va callar davant els fets consumats. No valoro, de moment només explico. Heu pres nota?. Doncs no ho tornaré a dir¡.
EL BALL DEL CORNUT DE CORNELLA DE TERRI

1 comentari:

Joaquín Campos ha dit...

Muy chulo el "ball dels cornuts".
Que dura es la vida.
Hablando con un amigo comun, le pregunte si habria gobierno de iniciativa, me contesto que primero habia que ver como se intercambiaban los "cromos" entre los diferentes partidos... aun me dura la arcada...
Un abrazo Marti.