dimecres, 7 de març del 2012

GUARDÓ PELS PERES DE "LA PERA LLIMONERA"

ELS PERES DE LA PERA LLIMONERA

Enguany LA PERA LLIMONERA ha guanyat el premi a la millor interpretació masculina de la “Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas" (FETEN ) de Gijón, una de les mostres teatrals mes prestigioses de teatre familiar, amb l'obra “Tortuga. L'illa d'en Tresot” (allà “Tortuga. La isla de Teodoro”).

No es el primer guardó que LA PERA LLIMONERA, companyia senyera (“honra y prez”dirien abans) del teatre santfeliuenc (llobregatenc que no guixolenc), guanya. De la meva memòria recordo el “Nas d'Or” del Festival de Pallassos de Cornellà al 1994 amb l'obra “Rucs. La maledicció del bruixot” que també va ser nominada com un dels Millors Espectacles Nacionals presentats al Festival Teatralia' 99 de Madrid..

Els dos actors, el Pere Casanovas i el Pere Romagosa, que formen la companyia LA PERA LLIMONERA (veieu el joc) son tan bons que el Toni Albà els va demanar siusplau que es deixessin dirigir per ell, i com que no els hi ve d'aquí li van dir que si li servia per omplir el currículum que li feien el favor ¡ves que havien de fer! Si els de la faràndula no s'ajuden.....

Un blog del prestigi de “Treballar Cansa” no podia deixar de fer-se ressò del esdeveniment de Gijón, i mes quan el Pere Casanovas és cosí meu: la família es la família (Pere amb una ampolleta de ranci de la bota del Mataporcs ja estaria be per la propaganda feta. De res).

1 comentari:

gianna ha dit...

no vinieron nunca a Argentina
son simpáticos, me hacen reir