diumenge, 16 de setembre del 2012

MADRID, 15 DE SETEMBRE: SEGONS L'ESGLESIA CATÓLICA ES VAN CONCENTRAR 2.000.000 DE PERSONES I QUI DIGUI QUE NO ANIRA A L'INFERN


La mes perfecta de les societats,  fundada per Deu mateix,  no es pot equivocar i si la Santa Mare Església Catòlica, Apostólica i Romana diu que l'any 2007 van anar a missa  2.000.000 de persones a la Plaza de Colón de Madrid, doncs això també va a missa. Cap delegat/da del govern va dir ni pruna aleshores.

A la concentració de Madrid del 15 de setembre  l'organització no ha volgut donar xifres, però els medis de comunicació coincideixen en que la mateixa plaça era plena de gom a gom, com el 2007. Ara bé, segons la Delegada del Govern a Madrid es veu que només hi havien 65.000 persones , ¿Qui es pensa que és aquesta senyora per contradir els designis divins?. ¡Anatema !. Fins hi tot jo diria que el dia 15 van ser mes de 2.000.000, perqué fixeu-vos que l'escenari es mes petit que el del 2007 i, per tant,  s'han guanyat uns quants llocs mes.

2007: En defensa de la familia

2012: En defensa del futur de les families

3 comentaris:

Joaquín Campos ha dit...

Marti dijo Galileo Galilei:
"Las matemáticas son el alfabeto con el cual Dios ha escrito el Universo."
y si es Dios el inventor de las mates y la Iglesia su representante en este valle de lagrimas... pues blanco y en botella...
Claro que tambien escribio Henry David Thoreau
"Las matemáticas no mienten, lo que hay son muchos matemáticos mentirosos.",
cambia matematicos por Delegada del Govern y ya te sale la ecuacion.
Puestos a trascribir -copiar- frases de matematicas te dejo esta otra de Henry-Louis Mencken

"Es completamente lícito para una católica evitar el embarazo recurriendo a las matemáticas, aunque todavía está prohibido recurrir a la física o a la química."

Una abraçada company.

Martí Obiols Casanovas. ha dit...

Un erudito. Si señor, eres un erudito.

gianna ha dit...

Martí
me gustaría que cuando puedas escribas, para los que no lo conocemos, una entrada dedicada a Santiago Carrillo
gracias