divendres, 1 de novembre del 2013

BANDA SONORA DEL MES DE NOVEMBRE. "No me vayas a engañar". Canten Moncho i Machin. Dedicat als meus.



Us equivoqueu si creieu que la banda sonora del Novembre esta dedicada al Partit Popular que ha abaixat les pensions, ha apujat els impostos i diu que els salaris han crescut “moderadament” entre moltes altres perles prou conegudes. Tampoc esta dedicada a Convergència i Unió que ha tancat serveis d'atenció primaria i vol fer el mateix amb hospitals, rebaixa impostos als poderosos i encobreix mossos d'esquadra torturadors etz, etz etz etz.... Us torneu a equivocar si penseu amb Esquerra Republicana que amb el proces sobiranista com a únic objectiu, deixa de banda el seu flac cantó d'esquerres i tapa les vergonyes de CiU i el PSC evitant que s'investigui l'entramat corrupte de la sanitat catalana i les actuacions irregulars (per dir-ho d'alguna manera) dels Mossos d'Esquadra. No, al PSOE tampoc, capaç de pactar la modificació de la Constitució en benefici d'això dels mercats, capaç de deixar-nos amb el cul enlaire amb l'Estatut d'Autonomia, i de donar ales al PP iniciant totes les retallades realment existents. No, tots aquests ja ens han enganyat prou.

La banda sonora del Novembre va dedicada als meus. Per a que recordin que no han de dir “farem” si no “hem de fer tots plegats”. Per a que recordin que han de dir “hem de plantar cara perquè no ens deixen fer”. Per a que recordin que les seves propostes neixen del mateix poble i no es poden trair. Per a que recordin que amb la fe ja no n'hi ha prou.

A sota podreu escoltar, si voleu,  “No me vayas a engañar” cantada per Moncho, meravellosa veu. I al vídeo el clàssic d'Antonio Machin. A mi m'agrada mes la veu de Moncho.

5 comentaris:

gianna ha dit...

lindo bolero....pero, creo, que solo se engaña al que se deja engañar.
No hay que ser ingenuo en la vida.
un beso

Martí Obiols Casanovas. ha dit...

El hombre es el único animal que tropieza dos veces en la misma piedra, dijo no se quien.

gianna ha dit...

o la misma piedra tropieza con distintos hombres (lo digo yo y no sé si tiene sentido, pero se me ocurrió)

Martí Obiols Casanovas. ha dit...

Es el hombre (o la mujer) quien debe esquivar la piedra que este en su camino. Hay otra frase mas clarificadora que liga con tu primer comentario: "Gato escaldado del agua fria huye.".

gianna ha dit...

muy buena la frase del gato escaldado y muy figurativa