dimarts, 1 de març del 2022

LA PARANOIA CONSPIRATORIA DEL BLOC OLESÀ

     


    Així com el franquisme tenia un dels seus dimonis familiars a qui donar la culpa de tot, fins i tot de "la pertinaz sequia", en el "comunismo-judeo-masónico internacional", també és costum arrelat en el Bloc Olesà (BO) buscar caps de turc quan les coses li van mal dades. És propi de règims autoritaris.

    Fixeu-vos. Quan es discutia el Pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) era la pèrfida Movem Olesa, ressentida per haver-se quedat a les portes de l'ajuntament, qui movia els fils de la "conjura" contra el BO manipulant el Moviment Veïnal com a "tontos" útils. I dijous passat, el PSC va atiar una turbamulta de xusma intoxicada per una pàgina de Facebook plena de "fakenews", que es va manifestar cridant i pitant (on s'ha vist tanta vulgaritat¡¡¡) davant de l'ajuntament contra determinades polítiques del BO i destorbant l'ànim dels regidors ja fossin governamentals o ja fossin opositors. En el súmmum de la paranoia, l'intel·lectual orgànic del BO (un personatge que no té un pèl de tonto, literalment) ha deduït, seguint la lògica aristotèlica, que en aquesta sediciosa acció, el PSC olesà va estar telepàticament dirigit des de subterranis i inhòspits amagatalls ubicats a l'estat federal de Guerrero per un malvat exregidor socialista fugit a Mèxic.

    Això és el que hi ha. Si el Quixot va perdre l'enteniment per no parar de llegir novel-la cavalleresca, el BO l'ha perdut empatxat de pel-licules de Fu-Manchú o de Bond, James Bond.

    Nascut de la conspiració per controlar l'associacionisme veïnal, el BO s'ha tornat conspiranoic. Aquest partit creat de l'aliança entre sectors de la "gauche divine" olesana i "proletaris" d'EUiA, però profundament arrelat en la olesanitat políticament correcta, conservadora i sempiterna filla del salisme, no s'adona, o potser no vol adonar-se, que té un problema de percepció de la realitat. Ja voldria el PSC tenir aquest poder de convocatoria. Creure, o pensar, que dues pàgines del Facebook obertes lliurement a tothom que hi vulgui dir la seva i que arriben a 800 persones i escaig cada una (moltes repetides, admetem-ho) són una font d'intoxicació manipulades per forces satàniques, és per fer-s'ho mirar. 

    No sabem que demanen¡¡¡ se sentia al Ple. El govern municipal i l'oposició (tota) no poden fer un exercici d'humilitat i pensar que la inconcreció de les peticions de què acusen als manifestants és indicatiu de que hi ha un fort malestar per part d'un ampli sector de la ciutadania?. Alerta¡¡¡ el dijous es van manifestar 70 persones, però n'hi ha 800 a la reserva i segur que moltes altres que encara no han fet el pas de sortir de l'anonimat i això es tradueix en vots que, a més a més, es poden organitzar.

    Ah¡¡¡ el Bloc Olesà, aquest partit autoproclamat precursor del 15M i campió de la participació i la transparència, però que només ho és de la impostura. Clar que amb l'oposició que té, en el país dels cecs el borni és el rei.

 

1 comentari:

Mathaussen ha dit...

Em sembla genial el teu comentari, seguirem la paranoia!