dissabte, 19 de juny del 2010

QUE TOTHOM SÀPIGA QUIN ÈS EL SEU CANTÓ

El Sr. Rodrigo Rato sap a quin cantó de la barricada està. És el teu?

Se li ha d’agrair la sinceritat. Clar, contundent, descarnat i descarat; lluita de classes en estat pur: “La negociación colectiva no és positiva ni para el país ni para el empleo.” (ho poso en castellà perquè ho he llegit en castellà, no per res).

Ho ha dit a Expomanagement (ves a saber que és això però a mi em fa por) el Sr. Rodrigo Rato y Figaredo, ex vicepresident del govern i ministre d’economia amb l’egòlatra José María Aznar, ex director del temible Fons Monetari Internacional i ara president de Caja Madrid,.

Veus enteses, tant de dretes com d’esquerres, han dit per activa i passiva que la reforma laboral que s’ha imposat (ja està en vigor) ni crearà llocs de treball, ni té res a veure amb la actual crisi econòmica, la mare dels ous està, doncs, en això que ha dit el Sr. Rato y Figaredo i aprofitant que el Llobregat passa per Olesa de Montserrat es tracta de donar una altra volta a la rosca i intentar deixar a la seva mínima expressió la negociació col·lectiva, l’instrument històric de la classe obrera que l’ha permès avançar en determinats moments. Volen controlar totalitàriament el temps i les condicions de treball, la contractació, els salaris....tornar a la negociació individual on el treballador està sol i dèbil.

Alerta, Rato y Figaredo, ens deixa clar que malgrat ens havien fet creure que érem classe mitja no em deixat mai de esser proletaris i que la tant negada lluita de classes està ben viva i no pas perquè l’hàgim iniciat nosaltres.

Sabrem respondre?

El barbut de Treveris ens diu que "no estaba muerto, estaba de parranda".

2 comentaris:

gianna ha dit...

buenismo Marx con la V de victoria...
besos

gianna ha dit...

quedo buenisimo el blog...
felicitaciones