divendres, 6 de març del 2015

RECTIFICAR ÉS DE SAVIS I JO ARA DIC: EL SINDICAT "UNIÓ LLIURE DE TREBALLADORS" (ULT) I EL VUITÈ MANAMENT DE LA LLEI DE DÉU.



El sindicat “Unió Lliure de Treballadors” (ULT) pensa que he fet mal ús i abús de la meva llibertat d'expressió i m'ha enviat un burofax, a propòsit de l'entrada del 2-2-2015 “La “Unió Lliure de Treballadors” (ULT) i la Síndrome de Goebbels”, instant-me a rectificar-la, amb advertència d'emprendre accions legals civils i/o penals. Vegeu el burofax (cliqueu sobre les imatges, creixeran i el podreu llegir , si us bé de gust).



Doncs bé, declaro amb tota la solemnitat que faci falta que, ni per activa ni passiva, jo he volgut identificar a la ULT amb la ideologia nacionalsocialista (sincerament, ni m'ha passat mai pel cap perquè seria una mentida miserable i jo, al contrari de la ULT, no menteixo).

Del text que vaig escriure només es pot despendre que, com és notori, conegut i molt utilitzat com a recurs literari, Joseph Paul Goebbels va fer famosa la frase “una mentida només s'ha de repetir milers de vegades, llavors es converteix en la veritat” (que dels seus onze principis de propaganda justificava el denominat “principi d'orquestració”), i com que la ULT, mentre no ho rectifiqui, repeteix la mentida cada dia a la seva pagina web (...qui era afiliat a un sindicat, havia de ser també afiliat a un determinat partit polític....com continua passant avui en dia), utilitza el “principi d'orquestració” per a la seva propaganda. Però no s'acaba aquí i quan algú, com jo, destapa la mentida, la ULT recorre al “principi de la transposició”, és a dir, carregar sobre l'adversari els errors propis o defectes, responent l'atac amb l'atac; "si no pots negar les males notícies, inventa altres que les distreguin. Això no vol dir que jo acusi la ULT de ser nacionalsocialista , sinó constatar que aplica els principis de la propaganda moderna de la qual, ens agradi o no, Goebbels és un dels teòrics (o això diuen els experts en "màrqueting social). Però, insisteixo: no he tingut intenció d'injuriar, ni calumniar, ni atemptar a l'honor del sindicat “Unió Lliure de Treballadors”, ni dels seus membres de direcció, ni dels seus afiliats (de qui, per cert, al burofax la direcció s'oblida a l'hora de demanar la reparació del seu honor).

Però si algú, interpretant erròniament l'escrit, s'ha sentit injuriat i s'ha de rectificar, es rectifica l'entrada “La “Unió Lliure de Treballadors” (ULT) i la etz., etz...” en els estrictes termes demanats per la ULT. Per tant:

1. Canvio el títol pel de “La “Unió Lliure de Treballadors” (ULT) i el vuitè manament de la Llei de Déu”.

2. Retiro la frase ““Eine Lüge muss nur tausend mal wieder holt werden, dann wird sie zur Wahrheit” (Joseph Paul Goebbels)”.

3. Canvio la fotografia i el seu títol

per aquesta altra sense títol.


4. El  paràgraf  "Segons el traductor del Google a dalt hi diu que una mentida només s'ha de repetir milers de vegades, llavors es converteix en la veritat, i per tal que això no passi per deixadesa o silenci de qui, com jo, és coneixedor d'una mentida és forçosament necessari aclarir la nota informativa (de pagament m'imagino) que la “Unió Lliure de Treballadors” (ULT) ha inserit a la pagina 9 del periòdic “La bústia del Baix Llobregat Nord” a la seva edició del mes de Gener del 2015" queda redactat així: “Convé aclarir la nota informativa (de pagament m'imagino) que la “Unió Lliure de Treballadors” (ULT) ha inserit a la pagina 9 del periòdic “La bústia del Baix Llobregat Nord”, a la seva edició del mes de gener del 2015, perquè hi ha una mentida que atempta de forma greu al vuitè manament de la Llei de Déu”.


I, aprofitant l'avinentesa, s'escau rectificar expressions malsonants que puguin ferir la sensibilitat de la gent benpensant, i/o errors observats. Així doncs:

5. Al quart paràgraf, on diu “més vell que cagar ajupit” ha de dir “més vell que anar a peu”.

6. El final del sisè paràgraf on diu "Potser m'equivoqui, però, del meu coneixement, els fundadors, padrins i/o coadjuvants de la ULT han mort i no hi ha fonts orals i/o escrites conegudes que puguin donar llum, però la historia ens permet intuir coses", ha de dir "Potser m'equivoqui, però, del meu coneixement, els principals i mes destacats promotors, fundadors, padrins i/o coadjuvants de la ULT han mort i no hi ha fonts orals i/o escrites conegudes que puguin donar llum, però la historia ens permet intuir coses"

Acomplert el desig de la ULT i com ara l'entrada “La “Unió Lliure de Treballadors” (ULT) i la etz., etz....” és políticament correcta (feu clic aqui per a llegir-la),  m'agradaria, per favor i si no és gaire molèstia, que la direcció de la ULT eliminés de la seva pagina web la frase “...qui era afiliat a un sindicat, havia de ser també afiliat a un determinat partit polític....com continua passant avui en dia”, perquè és una mentida, i em sabria greu que anessin a l'infern de cap.

P.S.: A l'hora d'introduir aquesta rectificació la revista 08640 ja ha tancat la edició del Març. Prometo entrar-la a l'edició d'Abril. Ho sento molt.