dissabte, 4 de juny del 2016

BANDA SONORA DEL MES DE JUNY. "Dalt del tren", canta El Grup de Tres


Gran alegria hi ha hagut entre l'esquerra olesana quan s'ha sabut que Esquerra Unida i Alternativa, la casolana, la d'Olesa, que s'havia apartat del ramat de "En comú podem" a les eleccions generals del passat 20 de desembre ha tornat a la cleda. Oblidem-nos de tot, mai van existir aquelles estranyes paperetes de vot a Alberto Garzón que, és clar, van resultar nul·les, fins i tot, si volen (i sí que volen), es poden atribuir el modest triomf de "En comú Podem" a Olesa per mèrits propis, sense haver fet campanya i sense haver votat la candidatura.

Ara si, ara és el moment de la unitat, del treball conjunt de l'esquerra. El 20 de desembre (quina victòria més amarga) era massa d'hora i els impacients no ho vam saber veure.

Benvinguts companys d'EUiA, llum que guiarà l'esquerra alternativa olesana, ajudeu-nos a fer gran aquella petita victòria del 20 de desembre i el 26 de juny mostreu a "En Comú Podem" el camí que ens porti a conquerir els cels. Gràcies.

Que millor per demostrar l'alegria que omple els nostres cors que escoltar, i cantar si us ve de gust, "Dalt del Tren" aquell espiritual negre que fa molts anys, però molts, van versionar en català "El Grup de Tres"..