dissabte, 25 de desembre del 2021

L'ALCALDE D'OLESA DE MONTSERRAT ANIRÀ A L'INFERN DE CAP. LA SUPÈRBIA COM A MÈTODE PER A NO CONTESTAR LES PREGUNTES DE LA CIUTADANIA.


    El papa Gregori I el Magne, allà per l'any 590, va formular i ordenar sistemàticament els set pecats capitals i va concloure que el de la supèrbia és el més greu perquè porta en si mateix el germen de tots els altres i cometre'l pot portar al pecador de cap a l'infern. La virtut cardinal que s'oposa a la supèrbia és la humilitat, i humilitat és el que li manca a l'Il-ltre Sr. Miquel Riera i Rey, alcalde
d'Olesa de Montserrat per a poder-se salvar del foc etern

    Cinc mesos li ha costat al pròcer (no) contestar a una pregunta que li vaig fer per escrit (la pandèmia no permetia la presencialitat) en el Ple del proppassat mes de juliol. Cinc mesos de displicència, indiferència, paternalisme burleta...de supèrbia en definitiva.

    La pregunta era:

"Quina opinió li mereix al Sr. Alcalde el fet que el Bloc Olesà, partit que forma i dona suport al govern municipal i que està coordinat amb Catalunya en Comú, no hagi organitzat de cara a la ciutadania cap acte, acció o mobilització de suport explícit a la jornada en defensa de la sanitat pública que es va fer a Catalunya el passat 30 de juny?" (per a més informació feu clic aquí).
 

Amb la mosca darrera de l'orella, tres mesos després, a l'octubre, li pregunto..... (cliqueu sobre el vídeo)

 

     I, per fi, en finalitzar el Ple Municipal de desembre em diu desvergonyit...... (de nou cliqueu sobre el vídeo)


    Ni resposta llarga, ni curta, si no "manzanas traigo", no fos que quedes al descobert la veritable naturalesa del Bloc Olesà: impostura i falsa apariència. Aquest és el tarannà del nostre alcalde, però, que voleu que us digui, en el fons jo l'entenc pobre home, té mala peça al teler. Ha de ser complicat per a l'Il-ltre Sr. estar a missa i alhora repicar campanes, intentar justificar l'injustificable, fer equilibris per a no trencar consensos contradictoris interns al si del Bloc Olesà (poti-poti d'ideologies i pensaments, segons el seu exalcalde Sr. Salvador Prat) i seguir enganyant al soci Catalunya en Comú, a qui ja se li està pansint el lliri que fa temps porta a la mà, incomplint de forma reiterada "l'acord escrit en el qual nosaltres subscrivim plenament la ideologia de progrés i d'esquerra, i hi ha un intercanvi de col-laboració quan arriben eleccions, siguin locals, catalanes o estatals." segons les paraules del Sr. Riera a Punt Diari (feu clic aquí que n'hi ha per donar i vendre).

    Sincerament, ateu com soc en aquests moments m'agradaria ser creient i oferir les meves oracions per a la salvació de l'ànima del Il-ltre. Sr. Miquel Riera i perquè Nostrosenyor li doni la virtut de la humilitat. Amén.