diumenge, 18 de març del 2007

AQUEST HOME POT SER ALCALDE D'OLESA (SI VOLS)


No en feu cas de la pinta de predicador de pel·lícula del “oeste” perquè per a la “gente de bien” aquest home te tots els defectes d’un lliurepensador: és crític i radical i no content, encara té la barra de fer-ne gala; ho ha fet (ho fa) a l’ajuntament actuant amb criteri i anant a la arrel de les coses (que això vol dir ser crític i radical), però a més a més és excèntric i sinistre, per que no li agrada ser el centre ni estar al centre i dintre d’aquesta excentricitat no vol estar a la destra de Deu Pare sinó amb l’esquerra de la Societat. Au exòtica no rapinyaire no li fa vergonya dir que es polític i que fa política, per que ell l’entén com l’ètica dels afers públics (és més, pensa que tot ciutadà/na ho és i en fa, fins i tot quan es pren un "carajillo", posem per cas).
A bastant de gent ens agradaria que aquest mestre fos alcalde. D’altres fa quatre anys deien que l'haguesin recolzat si hagués estat al lloc del Jaume Francesch (il·lusos d'ells, no s'han adonat que la única diferencia que hi ha és que un té cabell i l'altre no) però ara diuen que volen projectes exclusivament locals i d’alt nivell (caram, caram...potser si que s'han adonat). Per cert, també ho diu el POI això...a qui li convé l'autarquia?. S'els hi veu el "plomeru".
Ah! per si sou de fora Olesa es diu Jordi Cornellas i és de L'Entesa dels Olesans (un projecte local de molt alt nivell i mirada llunyana que sap que la politica municipal olesana no s'acaba a Olesa i que cal estar a on es talla el bacallá). Son els meus, es clar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

NO ho heu volgut, doncs per vosaltres fareu. Em temo que Olesa s'ha tornat a equivocar.