dimarts, 5 de març del 2013

BANDA SONORA DEL MES DE MARÇ (Olvidame y pega la vuelta) canta Pimpinela (amb carinyu a Bárcenas i al PP)


 Dona molt de joc la situació del Reino de España. Els grecs (els clasics,els d'ara no pobres) haurien fet grandioses tragedies i divertides comedies que haguéssin omplert els teatres de les diferentes ciutats hel-lèniques. No caldría anar tant lluny en el temps però, perquè quines grans i corals pel-licules ens hauria fet en Berlanga¡ Multitud d'actors amunt i avall amb sobres o carregats amb motxilles farcides de bitllets de 500 euros, caceres i espies darrere els cortinatges dels restaurants, prohoms de tota mena de patries existents al reialme pixant-se en la respectiva o respectives.

De totes les histories que ens pasen la que mes m'entrendreix es la del desencontre entre Bárcenas i el Partit Popular. Digne d'un culebrot, em porta al plor veure la facilitat amb que es pot pasar d'un amor torrid i desenfrenat al desamor i la traició.

Aquesta mena de drames el duo Pimpinela els va reflectir cruament a la meravella de cançó titol-lada “Vete i pega la vuelta” que podreu escoltar tot aquest mes de març fent clic a sotat de la pagina o, en versió dramatitzada, al començament d'aquesta entrada.

Gaudiu