dilluns, 1 d’abril del 2013

BANDA SONORA DEL MES D'ABRIL (Mi casita de papel) canten Los Gofiones y Jorge Sepúlveda (recolzant les PAH)



Los Gofiones canten "Mi casita de papel"

El “Partido Popular” (PP), aquest partit ple d'hipòcrites que es va veure forçat a acceptar la ILP per la dació en pagament i el lloguer social i ara pretén desvirtuar-la fent servir el corró de la seva majoria absoluta al Congrés dels Diputats, ha iniciat una campanya de desprestigi i criminalització de les Plataformes d'afectats per les hipoteques (PAH). Amb l'excusa de veure's assetjats i violentats en la seva intimitat per l'schrage a que legítimament se'ls sotmet els mes pocavergonyes dels seus càrrecs han començat a presentar demandes judicials contra les PAH, el “seu” Ministerio del Interior manipula la policia, que paguem tots els ciutadans, en profit propi per a reprimir el drets fonamentals de llibertat d'expressió i manifestació pacifica i, en el “súmmum” del desvergonyiment mes fastigós i barroer, titllen les PAH de colla de radicals lligats a l'entorn terrorista d'ETA.

No son terroristes, però radicals si que ho son les PAH perquè van a l'arrel de les coses. De forma pacifica però amb contundència de fa temps estan tocant el moll de l'os dels drames que hi ha darrera de les hipoteques que les entitats financeres van donar, amb enganys i aprofitant-se d'una vetusta Llei Hipotecaria injusta, a moltes famílies que les hi van fer creure que eren en temps de suposada bonança econòmica en que es podien lligar els gossos amb llonganisses, que s'ha demostrat falsa i que l'estafa de la crisi econòmica ha posat cruament al descobert.

Ara aquests carallots del PP clamen al cel pel dret a l'ntimitat d'ells i els seus fills, del seu dret a no ser molestats, pel seu honor, però, com els estruços, posen el cap a sota l'ala per no veure (el que no es veu no existeix per a ells) com amb les seves polítiques atempten contra la intimitat, el dret a no ser molestats i l'honor de totes les persones i els seus fills que van començar perdent la feina, el dret a la salut, a la educació i, finalment, la casa, allò que et dona més seguretat, un sostre que et fa amo de la teva intimitat i dignitat.

La banda sonora de “Treballar cansa” del mes d'Abril vol entrar a la “primavera verda” recolzant i retent homenatge a les PAH amb la cançó “Mi casita de papel”. Digueu-me “naif” o “kitsch” però em sembla que reflexa bé la idea de felicitat a la que tothom aspira i te dret.

Al vídeo veureu la versió de “Los Gofiones” i fent clic a sota escoltareu el clàssic de Jorge Sepúlveda (com sempre si voleu i us ve de gust)