dilluns, 18 de maig del 2015

AQUESTA DONA POT SER ALCALDESSA D'OLESA DE MONTSERRAT (SI VOLS, ÉS CLAR)




Per a la “gente de bien” aquesta dona té tots els defectes de les persones lliurepensadores: és crítica i radical i no contenta, encara té la barra de fer-ne gala i vol portar aquests defectes a l'ajuntament actuant amb criteri i anant a l'arrel de les coses (que això vol dir ser crítica i radical), però a més a més, és excèntrica i sinistre,¡¡a on anirem a parar!!. És excèntrica perquè no li agrada ser el centre ni estar al centre, i dintre d’aquesta excentricitat és sinistre perquè no vol estar a la dreta de Déu Pare sinó amb l’esquerra de la societat

Encara que és jove, al contrari que molts “nous” polítics és humil i sap que el món no va néixer ahir i que la història de la humanitat és la llarga història de la lluita de classes i té clar que la seva és l'obrera, tal com va aprendre del seu avi a qui el franquisme li va fer perdre set anys de la seva vida a la presó. No cal dir que el seu avi era comunista i que el seu exemple la va portar a Iniciativa per Catalunya Verds amb orgull.

Au exòtica no rapinyaire, és per tot això que no li fa vergonya dir que és política i que fa política, perquè ella l’entén com l’ètica dels afers públics (és més, pensa que tot ciutadà/na ho és i en fa de política, encara que no s'ho cregui ni ho sàpiga, fins i tot quan es pren un "carajillo", posem per cas).A bastant de gent li agradaria que aquesta dona fos a l'ajuntament (fins i tot el Bloc Olesà la festejava, però no era un pretendent de fiar) i millor encara,  com a alcaldessa presidint un consistori acolorit pel roig de la justícia social, el verd de l'ecologia i la economia sostenible i el violeta del feminisme.

Ah! per si sou de fora Olesa i no la coneixeu, es diu Meritxell Arenas i és de MOVEM OLESA, un projecte local de molt alt nivell i mirada llunyana que sap que la política municipal olesana no s'acaba a Olesa i que cal estar a on es talla el bacallà. Són els meus, és clar.