dissabte, 16 de maig del 2015

(i II)...I COM PER CULPA DE LA FONT HAS PERDUT L'OREMUS, CAMARADA NICO.

Les diferencies: A la fotografia es veu a Trostky amb uniforme militar a la dreta......
....i en aquesta Trotsky ha desaparegut per ordre de Stalin. El que no es veu no existeix.

Seguim camarada Nico (si algú vol conèixer els antecedents de tot plegat, cliqueu aquí i aquí). Bé, ja m'has expulsat de la olesanitat cap a les tenebres exteriors del no-res però encara vols fotrem més llenya, no en tens prou, estàs obnubilat. M'estranya en tu, tan ponderat i tranquil sempre; que t'ha tret de polleguera?, de què tens por?.

Em fas una erudita disquisició sobre les virtuts del cooperativisme, la gestió de l'aigua, el futur i les experiències compartides entre la Comunitat Minera Olesana S.C.C.L.(CMO, SCCL) i la Federación Provincial de Cooperativas de Agua Potable de Buenos Aires (FEDECAP) i el Centro para el desarrollo de la Economia Social en America Latina (CEDESAL) en uns dies d'agermanament a Olesa de Montserrat. Bona feina la de la CMO, i orgullosos de la nostra cooperativa i les seves relacions internacionals,... i tant qui si!!, però la meva crítica no anava cap aquí Nico, si no només en si era necessari inaugurar una font pública en ple procés electoral i la manipulació que heu fet de la CMO, i punt. Així doncs, no apliquis el tercer principi “goobbelia” (ui, que he dit¡¡ et prometo que no et dic nazi, només descric una situació) de la propaganda, aquell que diu "si no pots negar les males notícies, inventa altres que les distreguin” i no qualifiquis a “MOVEM OLESA” de mal educats perquè no vam assistir als actes institucionals amb la FEDECAP, entre altres coses perquè, de moment, encara no formem part de l'ajuntament. Ah¡ i no aprofitis que el Llobregat passa per Olesa per equiparar-nos amb Plataforma per Catalunya. Quina mala llet que tens.

Per cert camarada Nico, parlant dels principis “goobbelians” de la propaganda i de mala llet, veig que aprofites la nostra polèmica per atiar la que jo personalment tinc amb la Unió Lliure de Treballadors (ULT). Collons¡ Aquí l'has feta grossa, i si abans t'he dit que estaves obnubilat ara ja estàs encegat del tot,  dónes pals de cec a tort i a dret, t'has entrebancat i prendràs mal. Mira Nico, no entraré en la avorrida polèmica de si he dit o no he dit feixistes o nazis a qui sigui, saps que ha quedat clar que no és cert (però no estaria de més que cliquessis aquí i aquí per refrescar la memòria). No et dónes compte que la mentida de la ULT t'afecta directament a tu? No et dónes compte que la ULT indirectament està dient que quan tu portaves les regnes de CC.OO. a Olesa aprofitaves l'afiliació al sindicat per a beneficiar a un partit polític?. Diuen que qui calla atorga i, com en tantes altres coses camarada Nico, no t'has volgut mullar el cul i de rebot, en aquest cas, deixes el meu en l'aire (si fa, no fa com EUiA ho ha fet amb ICV al Bloc). Estàs disposat a desmentir, amb mi, a la ULT quan afirma que l'afiliació a CC.OO. comportava l'automàtica afiliació al PSUC? o, vols que plani el dubte sobre teu?. Aclareix-te i demana a la ULT que rectifiqui la seva web ( i que et reposi l'honor).

En fi Nico, potser tens raó quan dius que de futur i confluència no en tinc ni idea, però el que tinc clar és que en nom d'aquest borrós futur i incerta confluència (amb qui?) mai no manipularé, ni deixaré tirats a companys com ho has fet tu.

Malgrat tot Nico,  una abraçada, salut i revolució.