dijous, 28 de gener del 2010

¡¡DESPERTA EUROPA!!

Val la pena que sapigueu que hi ha persones joves d'edat que es mouen. En concret, ahir, en el marc de la cimera de ministres de Treball de la Unió Europea que es celebra a Barcelona, ACCIÓ JOVE - Joves de CCOO de Catalunya i AVALOT - Joves d'UGT de Catalunya, van organitzat a una acció directa al carrer per reivindicar una veritable Europa social més justa i sostenible.

L’acció, sota el lema "Desperta, Europa!", va tenir lloc a les 8.30 hores al Parc de Cervantes de Barcelona,davant de l'Hotel Juan Carlos I i va consistir en fer sonar 27 despertadors, un per cada país de la Unió Europea, per tal de demandar als ministres de treball que despertin i que apliquin mesures tangibles per fer front a la situació de vulnerabilitat en la que es troben la majoria de joves de la Unió Europea.

Perquè estan adormits, perquè estan hipotecant el nostre present i perquè estan hipotecant el nostre futur, el futur de l'Europa social. ¡DESPERTA EUROPA!



La dreta económica raptant l'Europa social per a violarla
(Ticiá. "El rapte d'Europa". Isabella Stewart Gardner Museum, Boston)

4 comentaris:

Joaquín Campos ha dit...

MARTI, POCO RUIDO HACEN 27 DESPERTADORES. TU CREES QUE DESDE EL PARQUE SE ENTERO ALGUIEN EN EL HOTEL...
SE NOS HA OLVIDADO COMO HACER RUIDO.

Martí Obiols Casanovas. ha dit...

Amigo mio, date cuenta que digo "Val la pena que sapigeu.." reconociendo cierta impotencia. Solo intento hacer como de altavoz, aunque sea como aquellos cucuruchos que usaban los antiguos capitanes de barco. ¡Que menos!.Me parece que las 27 campanillas de los despertadores se oiran hasta en Buenos Aires. Fijate.

gianna ha dit...

nosotros en el 2001 con los "cacerolazos" sacamos al gobierno de ese entonces....
eso si, las cecerolas se abollaban todas y ya no servian mas para cocinar...pero fueron utiles
saludos

Joaquín Campos ha dit...

DE TODAS FORMAS, INSISTO:

SE NOS HA OLVIDADO COMO HACER RUIDO.

LO QUE NO QUITA QUE TU "GRITO EN EL DESIERTO", ADEMAS DE LOABLE SEA NECESARIO... O A LO MEJOR POR ESO MISMO ES NECESARIO.

¿QUE TE PARECE LA JUBILACIÓN A LOS 67?
¡¡¡COMO ME TOCAN LOS HUEVOS ESTOS SOCIATAS!!!