divendres, 30 d’agost del 2013

LES PIULADES DE LA DIPUTADA MERÇE JOU

El dia 29 d'Agost, el Sindic de Greuges Sr. Rafael Ribó va explicar a la Diputació Permanent del Parlament l'Informe sobre la malnutrició a Catalunya i a propòsit d'aquesta compareixença la diputada, regidora i convilatana, ciutadana Mercè Jou va fer aquestes tres piulades al Twitter:
-Demà començo el dia al #parlament on el Síndic de Greuges explicarà l’informe s/malnutrició infantil a Catalunya, informe k no avala ningú
-El sindic de greuges diu k l'Associació Catalana de Pediatria li va dir k ja parlarien després de vacances. Esta qüestionant els pediatres?

-@txellborras posa les coses en el seu lloc pel que fa a la compareixença al #parlament del sindic de greuges sobre desnutrició

No es la primera vegada que la diputada olesana de CiU, les deixa anar com raja i si l'encerto l'endevino (vegeu en aquest mateix blog “El que la diputada Mercè Jou amaga”). Peró front el dubte i l'escepticisme no hi ha millor antídot que l'evidencia i no cal comentar res. Mireu amb esperit critic ( no de crítica barroera sinó amb criteri) les intervencions del Sindic de Greuges i de la diputada de CiU Sra. Meritxell Borràs, contraste-ho després amb les tres piulades mercedàries i opineu.

No us faci por et temps que us portarà la visualització (1 hora i 23 minuts) us passarà el temps volant creieu-me. Vinga proveu-ho.

Informe del Sindic de Greuges Sr. Rafael Ribó sobre la malnutrició infantil a Catalunya (37 m. 11 s.)

Primera intervenció de la Diputada de CiU Sra. Meritxell Borràs (11 m. 2 s.)


Resposta del Sindic de Greuges Sr. Rafael Ribó (21 m. 22 s.)



Segona intervenció de la Diputada de CiU Sra. Meritxell Borràs (5 m. 10 s.)


Segona resposta del Sindic de Greuges Sr. Rafael Ribó (7 m. 58 s.)


Tercera intervenció de la Diputada de CiU Sra. Meritxell Borràs (1 m. 28 s.)

En acabar la seva tercera intervenció, la diputada Borràs com en el sonet de Cervantes

caló el chapeo, requirió la espada,
miró al soslayo, fuese, y no hubo nada.”