dijous, 19 de febrer del 2015

CiU D'OLESA DE MONTSERRAT: DEL “SI-SI” DEL 9-N, AL “FOTEU EL QUE US ROTI” DEL 22-F.





Quan algú ha viscut un acte tan transcendental i extasiant com la grandiosa comunió al voltant del “SI-SI” del dia 9 de novembre passat, és comprensible que qualsevol altra consulta o procés participatiu sembli una fotesa, una nimietat inútil i redundant. Quan has decidit que vols la independència de la pàtria oprimida ja no queda res més a decidir i tot arribarà, amb escreix, el dia en què s'aconsegueixi la plenitud nacional.

Només des d'aquest punt de vista puc entendre la renúncia de Convergència i Unió a “fomentar la participació” (cliqueu aquí) a la “Consulta popular sobre planejament urbanístic a Olesa de Montserrat” convocada pel dia 22 de febrer, malgrat que van recolzar-la al ple municipal del 31-1-2014 (cliqueu una altra vegada). No es pot fer perdre el temps a la ciutadania i córrer el risc de divisions familiars i socials amb preguntes tan vulgars i imprescindibles com:

“1. Els terrenys del camp de futbol d'Olesa de Montserrat tenen una qualificació urbanística que permet construir-hi habitatges.

Voleu que es preservin aquests terrenys per a ús exclusiu d'equipaments?

2. El Pla General d'Ordenació Urbana d'Olesa de Montserrat vigent preserva el pla de Can Llimona, zona delimitada per la riera de Can Carreras a la dreta i per les Planes a l'esquerra, amb la qualificació d'agrícola.

Voleu que en el futur el planejament urbanístic municipal mantingui aquesta qualificació d'agrícola del pla de Can Llimona?”.

Després del gran acte de fe del 9N ¿algú creu que això són preocupacions del dia a dia de les persones d'Olesa?. ¡Quin equip de govern municipal tenim a l'ajuntament, de mirada curta i vol gallinaci!, ¡quina amplitud de mires i orgull es veu a la noble actitud de CiU!. S'ha posat al descobert la connivència traïdora del govern del PP de Madrid i el Bloc Olesà per aigualir el procés nacional a canvi d'acostar al màxim la data de la consulta urbanística amb la de les eleccions municipals. ¿No ho veieu? Electoralisme barat d'estar per casa; fixeu-vos si no ¿quina explicació té que havent-se demanat la consulta urbanística el 31-1-2014 el govern central no l'hagi autoritzat fins al 7-1-2015?. ¡Ah! Si no fos per la perspicàcia de CiU, cada dia ens plantarien una bleda al clatell.

A veure si les males llengües, que vomiten la seva rancúnia per les cantonades, deixen de fer demagògia: El Pla de Can Llimona actualment ja esta protegit com a zona agrícola i ho estarà en el futur, que ho sàpiguen. Plantejar la consulta és marejar la perdiu i, sobretot, és un greuge al poble olesà posant en dubte la nostra honradesa col-lectiva en introduir el dubte de què dins de la nostra exemplar comunitat hi pugui haver especuladors interessats a obtenir guanys a costa del patrimoni comú sigui urbà o natural i això és ¡impensable! ¡inadmissible!.


¿Que dieu?. ¡que l'avantprojecte del POUM de desembre de 2010 preveia la possibilitat de crear zones residencials al Pla de can Llimona¡ ¡que es preveia connectar la B-120 i la C-55 travessant el Pla de can Llimona¡ ¡que van haver-hi persones que van començar a moure fils preveient guanys amb la requalificació dels terrenys agrícoles a urbanitzable!.¡Va,home, va! xafarderies de safareig.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Parla amb Jordi Cornellas, regidor d'habitatge i medi ambient entre el 2007 i el 2011 d'ICV i que t'expliqui la veritat que sembles desconèixer

Martí Obiols Casanovas. ha dit...

I per què no me l'expliques tu aquesta veritat?. Així coneixeré dues versions. No et tallis, sigues valent.

Martí Obiols Casanovas. ha dit...

¿Perqué tothom es comunica anònimament a Olesa de Montserrat?